Een Losse SUP les

Dé manier om (beter) te leren SUPpen voor 1 persoon of groepen

Voor
Beginner & gevorderde
10 jaar en ouder

Jij ontvangt
90 minuten les
+ 30 minuten zelf
Beste materiaal
Perfecte techniek
Ideale methodiek

Locaties
Amstelmeer
Alkmaar

Belangrijke zaken
Wat neem je mee naar de les
Algemene Voorwaarden

Of je nu beginner of gevorderde bent, twaalf jaar of zestig jaar, een Losse SUP les is de beste manier om goed te leren SUPpen. Natuurlijk geldt ook tijdens deze lessen ons motto: Beste materiaal, Perfecte techniek en Ideale methodiek. En doordat we de SUP les helemaal aan jouw niveau kunnen aanpassen leer je het snelst. Je komt niet in een overvolle groep met onbekenden terecht, maar je krijgt alle aandacht die je verdient en waar je voor betaalt. Het is dus geen veredelde tourtocht, maar een echte les waarin je technisch goed leert SUPpen. Daarnaast kun je online onze beschikbaarheid zien en je les via de knop BOEK NU binnen 3 minuten boeken.

Onze SUP lessen zijn verdeeld in twee niveau’s:

Beginner: Heb je nog nooit of bijna nooit geSUPt? Dan is dit de juiste SUP les om mee te beginnen. Deze les begint met 5 minuten theorie op de kant. Daarna gaan we snel het water op om te werken aan een effectieve peddelslag.

Gevorderde: Heb je vaker geSUPt en hoeven we jou niet meer uit te leggen hoe je een peddel moet vasthouden en ken je al verschillende manieren om te keren? Dan kun je inschrijven voor de gevorderde SUP les. We passen de les helemaal aan jouw niveau aan. Wil je je techniek verbeteren om 10 kilometer te SUPpen of wil je meedoen aan de 11 Stedentocht op de SUP? Wil je een video analyse van je techniek of alles weten over eten en drinken op de SUP? Het kan allemaal! 

Je kunt zelf kiezen met hoeveel personen je komt SUPpen. Wij stoppen je nooit in een groep met ‘vreemden’. Op die manier bepaal je zelf met wie je wilt SUPpen en met hoeveel personen. Voor het snelste leerresultaat kom je met 1 of 2 personen les nemen. Voor de meeste gezelligheid neem je natuurlijk een grote groep vrienden mee!

Als je klikt op de BOEK NU knop, kun je onze beschikbaarheid zien. Je kunt zelf de dag en tijdstip uitzoeken die jou het beste schikt. Na het invullen van een aantal gegevens kun je met iDEAL betalen en ontvang je gelijk per mail de bevestiging van je geboekte les. Makkelijker kan niet!

De prijs voor anderhalf uur SUP les inclusief board, peddel en pak + na de les een half uur zelf oefenen:

1 persoon: € 94,00
2 personen: € 64,00 per persoon
3 personen: € 52,00 per persoon
4 personen: € 43,00 per persoon
5 personen of meer: € 38,00 per persoon
Wil je met 11 of meer personen komen SUPpen, mail ons dan de voorkeursdatum!

sup-les-alkmaar-geestmerambacht
Scroll naar boven