Sup les Alkmaar, Geestmerambacht

Alkmaar is met zijn vele kanalen en grachten een prachtige stad om te SUPpen. Zo is er Recreatiegebied Geestmerambacht aan de noordkant van de Alkmaar, waar het meertje perfect is om te SUPpen. Dan zijn er de wijken Daalmeer en De Mare, waar ook vele kanaaltjes en sloten lopen. SUPpend op deze watertjes zul je versteld staan hoe anders de wereld er uitziet vanaf het water. Natuurlijk is er nog de prachtige historische binnenstad van Alkmaar. En dan is er nog de Bergermeer waar de gevorderde SUPper een heerlijke ronde kan doen.

Behalve je een leuke omgeving laten zien, willen we je ook altijd zo veel mogelijk leren. Daarin onderscheiden wij ons van het gros van de SUP scholen, waar de lessen meer op SUP tourtjes lijken dan op SUP lessen.

Recreatiegebied Geestmerambacht

Vanaf voorjaar 2017 is onze vaste locatie Recreatiegebied Geestmerambacht. Dit mooie beschutte meer aan de noordkant van Alkmaar naast Broek op Langedijk is perfect om te SUPpen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en je kunt gemakkelijk op de SUP stappen. Afhankelijk van de wind(richting) kun je ook nog eens kiezen waar je te water gaat om zo altijd een kalm stukje water vinden. Er varen geen bootjes die lastige golven veroorzaken of waarvoor je moet uitwijken. Ook heb je er geen last van smalle kanaaltjes en er zijn geen bruggen zoals in de binnenstad. Je kunt je dus 100% focussen op de techniek tijdens je eerste SUP lessen.

sup-les-alkmaar-geestmerambacht

SUP les Alkmaar Locatie adres

Normaal gesproken starten we aan de zuidkant van het meer, op het grote parkeerterrein ‘De Negen Snees’ achter Restaurant ‘Lovers & Hunters’. Adres: Nauertogt 28, 1721 PX Broek op Langedijk. Maar check altijd je mail net voor je vertrekt. Soms moeten we de locatie aanpassen in verband met de wind(richting).

Scroll naar boven