SUP board huren

Wil je een SUP board huren, een peddel of een pak? Op locatie Lutjestrand, Amstelmeer kan het allemaal!

  • Een SUP board huren kost €20,- per 90 minuten. Hierbij zit ook een peddel en eventueel een wetsuit en schoentjes.

Let op:

  • De minimale duur van van het huren is 90 minuten. Daarna rekenen we per kwartier.
  • De ‘huur tijd’ start op het moment dat de spullen klaar liggen en eindigt als ze bij ons ingeleverd worden. Wil je pauze, prima. Maar omdat wij de spullen dan niet aan iemand anders kunnen verhuren gaat je ‘huur tijd’ wel door. 
  • Omdat wij vaak op het water aan het lesgeven zijn, is het handig als je er bent op één van de volgende tijden: 9:15 uur of 11:00 uur of 12:45 uur of 14:45 uur. Dan kunnen we je snel het water op helpen!

Fanatic Premium

De Fanatic Ray Air is een SUP board die hoort in de ‘Touring’ categorie. Het voordeel van deze langere boards is dat je er harder mee gaat dan de standaard all round boards en beter rechtdoor peddelen. Je kunt deze boards zeer hard oppompen. Daardoor SUPpen ze fijner en ga je harder. We hebben deze boards in de lengtes 12’6″ en 11’6″. Daarnaast hebben we de Ray Air Enduro in 11’0″ en de Falcon Air Young Blood 12’6″

SUP board testen inflatable

ION Wetsuits

De ION pakken zijn warm en stretchy. Ideaal voor de dagen dat het wat frisser is.

SUP-board-huren-surfpak

Fanatic Carbon Peddels

Het verschil tussen een plastic en carbon peddel is qua performance groot! Daarom was het voor ons een makkelijke keuze.

SUP-peddel-huren-fanatic-2020

Wil je een SUP board huren? Neem dan de dag ervoor contact met ons op, dan zorgen wij dat het materiaal klaar ligt. Als we niet weten dat je komt, dan kan het zijn dat we aan het lesgeven zijn en dat je even moet wachten tot we met de les klaar zijn.

Scroll naar boven