Een Stand up Paddle clinic waarin we gaan werken aan techniek, training op de kant en training op het water.

Tijdens deze clinic starten we met simpele oefeningen op de kant die jouw SUP spieren sterker maken. Op het water maken we een rustige lange tocht en we sluiten de dag af met een interval sessie. Het wordt een leuke en gezellige dag waar we veel actief bezig zijn en jouw techniek en conditie verbeteren. Daarnaast is het een inspiratie voor je volgende SUPsessies.

Voor wie

Deze Clinic is voor de serieuze SUPper, die (bijna) wekelijks op de SUP staat en zich zelf echt wil verbeteren. SUP plezier staat bovenaan en je hoeft zeker geen pro te zijn. Je hebt je eigen hardboard raceboard en wilt deze zomer wel wat langere tochten gaan doen. Je hoeft echt geen Nederlands Kampioen te zijn om mee te kunnen doen. Juist niet! De training wordt zo georganiseerd dat het niet uitmaakt welk tempo je hebt.

Locatie

Leersup.nl aan het Lutjestrand, Amstelmeer.

Lutjeweg 2a, Westerland. Google link

 

Planning

Zaterdag X mei

  • 15:00 Start van de Clinic! Zorg dat je SUP en Peddel klaar liggen met daarin water en sportvoeding voor 2 uur. We starten op de kant met (kracht) oefeningen. Dus doe sportkleding en schoenen aan.
  • 15:45 We gaan het water op voor een rustige techniek en cardio training.
  • 17:15 Even kort op de kant en daarna sluiten we af met een interval training.
  • 18:00 Klaar

Kosten

De kosten voor dit alles zijn € 25,-.

Over de instructeur

In zijn jeugd won Niek van der Linde veel judo en windsurfwedstrijden en ging naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. In 2003 startte hij een windsurfschool en gaf beginners tot wereldkampioenen les. Op latere leeftijd kwam hij in aanraking met SUPpen en was meteen verslaafd. De uitdaging om zichzelf keer op keer te verbeteren door voeding en juiste training brachten hem 4 SUP 11 City Tour Non-Stop titels, een Wereld Record…. en heel veel knowhow…

Scroll naar boven