[rockthemes_specialgridblock avoid_sidebar=”before” skip_sg=”true”]

Techniek Teaching-since SUP-Kids-cursus-youngbloodGezellig Teaching-since setREVStartSize({c: ‘rev_slider_23_1′,rl:[1240,1024,778,480],el:[640,341,370,240],gw:[1920,1024,778,480],gh:[640,341,370,240],type:’standard’,justify:”,layout:’fullwidth’,mh:”0″});if (window.RS_MODULES!==undefined && window.RS_MODULES.modules!==undefined && window.RS_MODULES.modules[“revslider231”]!==undefined) {window.RS_MODULES.modules[“revslider231”].once = false;window.revapi23 = undefined;if (window.RS_MODULES.checkMinimal!==undefined) window.RS_MODULES.checkMinimal()}

[rockthemes_vertical_space vertical_space_height=”default” custom_value=”60px”/]

SUP Club

Voor
9-18 jaar

Lessen
Wekelijk 5 kwartier

Wij zorgen voor
Beste Materiaal
Perfecte techniek
Ideale methodiek

Zelf meenemen
Zwembroek en handdoek
Sportkleding
Surfschoentjes

[rockthemes_vertical_space vertical_space_height=”default” custom_value=”60px”/]

Speciaal voor jeugd van 9 tot en met 18 jaar is er deze SUP Club. Wekelijks heb je 5 kwartier les. Behalve dat je natuurlijk leert peddelen en bochtjes maken, gaan we vooral de balans trainen met spelletjes en oefeningen op het water. We doen dit alles spelenderwijs en met veel uitdaging. Ook veiligheid en de gevaren van water komen aan bod tijdens deze cursus. Ook voor kinderen die al SUP ervaring hebben zijn dit leuke en leerzame lessen. Er wordt zoveel mogelijk op het niveau van de leerlingen les gegeven. De kosten voor de hele cursus zijn €135,-. Deze prijs is inclusief het gebruik van een supboard, peddel, leash en wetsuit als het koud is. Zelf dien je te zorgen voor: zwemkleding, waterschoentjes en sportkleding als het warm is. Als er te veel wind is om te SUPpen… dan gaan we windsurfen!

Deze cursus wordt gegeven op het Lutjestrand/ Amstelmeer. In de zomervakantie is er geen les.

Twijfel je nog of je het leuk vindt om deze hele cursus mee te doen? Schrijf dan eerst in voor de Proefles! Deze is eenmalig op donderdag 19 mei van 16:45-18:00uur. De kosten voor deze les zijn €15,-. Wij zorgen voor een board, peddel, wetsuit en schoentjes. Je hebt alleen zwemkleding en een handdoek nodig! Hier kun je inschrijven voor de proefles. 

Young Blood SUP

Deze SUP Club is onderdeel van het Young Blood SUP Project van SUP merk Fanatic. Zij hebben speciaal voor de jeugdige SUPper een nieuw board en peddel ontworpen. Aan het materiaal zal het dus niet liggen. Ook is er de mogelijkheid om deze zomer aan wedstrijden mee te doen die speciaal worden georganiseerd voor de jeugdige SUPpers van het Young Blood SUP project.

 

Materiaal

Voor de boards en peddels zorgen wij dus. En ook een wetsuit kun je van ons gebruiken als het koud is. Al is het natuurlijk veel fijner om je eigen wetsuit te hebben. Zeker in deze Corona tijd. Je dient zelf voor surfschoentjes te zorgen. Als het warm is, dan SUPpen we in sport kleding. Bijvoorbeeld een strakke hardloop broek of een korte broek.

Zorg dat je op tijd bent met inschrijven als je mee wilt doen, want het aantal deelnemers is beperkt.

[rockthemes_toggles toggle_type=”single-mode” avoid_sidebar=”undefined” toggle_use_hash=”no” boxed_layout=”false” open_toggle_index=”0″][rockthemes_toggles_single use_shadow=”false” title=”Data en tijd” toggle_hash=”” icon_class=”icomoon icomoon-icon-calendar2″ icon_url=””]

Donderdag 16:45-18:00 op de volgende data:

26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli, 1 september, 8 september, 15 september

[/rockthemes_toggles_single][/rockthemes_toggles]

[rockthemes_vertical_space vertical_space_height=”default” custom_value=”60px”/]
[/rockthemes_specialgridblock]

Scroll naar boven