[rockthemes_specialgridblock avoid_sidebar=”before” skip_sg=”true”]

Gevorderde-SUP-les-lekker-buitenLekker buiten Teaching-since Gevorderde-SUP-les-techniekWerken aan techniek Teaching-since Happy people Teaching-since setREVStartSize({c: ‘rev_slider_24_1′,rl:[1240,1024,778,480],el:[640,341,370,240],gw:[1920,1024,778,480],gh:[640,341,370,240],type:’standard’,justify:”,layout:’fullwidth’,mh:”0″});if (window.RS_MODULES!==undefined && window.RS_MODULES.modules!==undefined && window.RS_MODULES.modules[“revslider241”]!==undefined) {window.RS_MODULES.modules[“revslider241”].once = false;window.revapi24 = undefined;if (window.RS_MODULES.checkMinimal!==undefined) window.RS_MODULES.checkMinimal()}

[rockthemes_vertical_space vertical_space_height=”default” custom_value=”60px”/]

SUP Vervolg Lessen

Voor
Gevorderde
14 jaar en ouder

Jij ontvangt
Wekelijks 75 minuten les
Beste materiaal
Perfecte techniek
Ideale methodiek

Kosten
€ 14,00

Locatie voorjaar
Geestmerambacht, Alkmaar

Locatie zomer
Lutjestrand, Amstelmeer

Belangrijke zaken
Zorg zelf voor kleding, wetsuit, schoentjes
Wat neem je mee naar de les
Algemene Voorwaarden

Iedereen die de Basis Cursus heeft gedaan kan meedoen aan de SUP Vervolg lessen. We gaan tijdens deze lessen dieper in op de techniek van de peddelslag en het bochtenwerk. Maar we gaan ook werken aan het verbeteren van de conditie. Dat doen met met behulp van interval training. Behalve dat dit de meest effectieve manier is om je conditie te verbeteren, biedt het ook de mogelijkheid om iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten trainen. Dus gezellig met de hele groep SUPpen, maar tijdens de korte intensieve intervals wel iedereen op zijn eigen niveau zweten.

Het mooie is dat je kunt meedoen wanneer jij wilt. Komt een les een keer niet uit, dan schrijf je niet in en kost het je niets. De betaling doe je gelijk bij de inschrijving online. Ik zorg voor een board en peddel. Als je eigen materiaal hebt, mag je dat natuurlijk ook gebruiken. Zelf dien je voor geschikte kleding te zorgen! Afzeggen voor een les kan gratis, mits je dat 24 uur voor aanvang van de les doet. Als je ’te laat’ of ‘niet’ uitschrijft, kost het je wel gewoon inschrijfgeld. Het aantal SUP boards is natuurlijk beperkt, dus zorg dat je op tijd bent met inschrijven.

[/rockthemes_specialgridblock]

Scroll naar boven