Vrijdagavond ZomerSUP

Vrijdagavond ZomerSUP

*** UPDATE 20 juli 2023***

Zomer SUP Tourtocht en Clinic gaan NIET door!

Helaas is de wind voorspelling die eerder deze week nog zo gunstig leek toch verandert. Er wordt nu windkracht 4 tot 5 uit een west-noordwestelijke richting voorspeld. Daarmee is er prima te SUPpen in een slootje achter het riet. Maar niet in een groot open water als het Amstelmeer. En aangezien we vooral willen dat het ‘leuk’ is (..en veilig) kunnen we niet anders dan deze SUP avond annuleren.

Extra jammer omdat er een grote groep mensen had ingeschreven!

Deze morgen zal het betaalde geld volledig worden teruggestort. Dat gaat via betalings provider Mollie die er een paar werk dagen over doet om het bij jullie bij te schrijven.

Heel erg jammer dat het niet door kan gaan,
maar hopelijk zien we jullie snel op het water!

Groeten,
Romy-Anne en Niek

*****

Zet vrijdag 21 juli maar in je agenda, want we gaan sportief genieten op het Lutjestrand!

Je kunt kiezen of je op deze avond mee doet aan een clinic voor beginnende SUPpers of dat je meedoet aan de SUP tourtocht van 4, 8 of 12km. Sowieso sluiten we met zijn allen af met een hapje en een drankje!

Tourtocht

Een tourtocht betekent dat je lekker zelf mag weten hoe ver je gaat en hoe fanatiek je wilt doen. Eén ronde is ca 4km. Je mag kiezen of je 1, 2 of 3 rondes doet.

  • 16:45-17:30 Aanmelden voor de Tourtocht bij Strandthuys op het lutje. LET OP: Bij het Strandthuys mag je niet parkeren dus: Parkeren bij Lutjeweg 2 in Westerland (bij het grasveld bij de Windsurf- en SUPschool) en daarna wandelen naar het Strandthuys op Lutjeweg 1.
  • 17:45 Skippersmeeting voor de Tourtocht bij Strandthuys op het lutje.
  • 18:00 Start SUP Tourtocht in het water voor Strandthuys op het lutje. We gaan er vanuit dat je zelf geschikte SUP kleding hebt, een board en een peddel. Heb je geen board en peddel mail dan naar Leersup.
  • Rond 20:00 uur lekker borrelen op het strand bij Strandthuys op het lutje.
  • De kosten voor de Tourtocht en een drankje en twee hapjes na afloop zijn €20,-.

Clinic

In deze clinic gaan we de basics van het SUPpen behandelen. We hebben het even kort over het materiaal en in het water leer je keren, sturen en efficiënt peddelen.

  • 18:30 Aanmelden voor de SUP clinic bij Leersup op het Lutjestrand (Lutjeweg 2a, Westerland). Trek thuis alvast zwemkleding en sportkleding aan. Als het fris is krijg je van ons een wetsuit. Ook zorgen wij voor een board en peddel.
  • 19.00 Start SUP Clinic voor de beginnende SUPer onder leiding van Niek van der Linde van Leersup.nl.
  • Rond 20:00 uur lekker borrelen op het strand bij Strandthuys op het lutje.
  • De kosten voor de Clinic (incl. materiaal) en een drankje en twee hapjes na afloop zijn €20,-.

 

Kosten en aanmelden

De kosten zijn € 20,- inclusief materiaal, een drankje en twee hapjes.

Meld je aan voor 17 juli via de knop [BOEK NU] op deze pagina. Je kunt gelijk met iDeal betalen.

Als wij het event door slecht weer moeten cancelen ontvang je 100% van je geld terug. Dit hoor je dan uiterlijk op woensdag 19 juli.

Sea you..??

Scroll naar boven